Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ

ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΩΝ
ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ & ΜΙΚΡΟΕΜΠΟΡΩΝ


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiYGUoB_kf-BCV827VSBD5V1WPZbWyVSNmkELhJ_WtFwAw9fDRjWh0oW1a2y1Enon6PS6IAoMwziXKymUSrHmPiyOikM7Ls4TCDZIDE_jUgRfmscfr089hsVuxsXi4VKy6kdkf7E8yyV5kd/s1600/%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CE%B1.jpg

Έχεις χρέη που αδυνατείς να εξοφλήσεις;
Κάνε χρήση του Ν.3869/10 και μπορείς να νιώθεις ασφαλής!
Ο νόμος για τα Υπερχρεωμένα Νοικοκυριά (Ν.3869/10) Κ
Ο νόμος 3869/10 για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, γνωστός και ως ‘‘Νόμος Κατσέλη’’, δίνει τη δυνατότητα σε φυσικά πρόσωπα (αλλά και πρώην εμπόρους  υπό προυποθέ-σεις), οι οποίοι βρίσκονται  - χωρίς δόλο – σε μόνιμη αδυναμία πληρωμής ληξιπρόθεσμων τραπεζικών οφειλών, να ρυθμίσουν τα χρέη τους και εφόσον πληρούνται οι ανάλογες προυποθέσεις, να απαλλαγούν από μέρος ή και από το σύνολο των χρεών τους, προστατεύοντας την πρώτη κατοικία.
 Κατά το διάστημα εξυπηρέτησης του χρέους διαφυλάττεται ένα ελάχιστο επίπεδο διαβίωσης. Σε αρκετές περιπτώσεις μειώνεται σημαντικά το χρέος και ακόμα παραγράφεται διασφαλίζοντας τη περιουσία του υπερχρεωμένου δανειολήπτη αφού σκοπός του είναι να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στους υπερχρεωμένους.
Για πρώτη φορά υπάρχει νόμος που ευνοεί πάρα πόλύ τους δανειολήπτες για αυτό όσο ισχύει εκμεταλλευτείτε τα προνόμιά του !!! Οοο
Το γραφείο μας: Εξιδικεύεται στις στις υποθέσεις των υπερχρεωμένων νοικοκυριών και σας παρέχει πλήρη υποστήριξη για την επιτυχή αντιμετώπιση τέτοιων περιπτώσεων με έμπειρους και εξιδεικευμένους συνεργάτες.
Σας ενημερώνουμε υπεύθυνα και πλήρως για τις δυνατότητες που σας παρέχονται από την ελληνική νομοθεσία για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά ( Ν.3869/10 – ‘‘Νόμος Κατσέλη’’).Αναλαμβάνουμε επιτυχημένα και οικονομικά την νομική σας εκπροσώπηση προκειμένου να κάνετε χρήση των δικαιωμάτων που απορρέουν από αυτόν.
Εδώ και πέντε χρόνια(!!!) έχουμε αναλάβει την νομική εκπροσώπηση δανειοληπτών σε όλη την Αττική και σε πολλές περιπτώσεις πετύχαμε να μειωθεί αρκετά το χρέος ακόμη να διαγραφεί τελείως.
Είμαστε από τους πρώτους που τόλμησαν και πέτυχαν τη δικαστική μεταρρύθμιση αποφάσεων με αναπροσαρμογή των δόσεων λόγω μεταβολής πραγματικών περιστατικών που οδηγούσαν: i) σε χειροτέρευση της οικονομικής κατάστασης, ii) αδυναμία να αναποκριθούν στις δόσεις που είχαν οριστεί και iii) κίνδυνο έκπτωσης από το νόμο.           ΝΌΜΟς;        ΗΛ 
ΡΥΘΜΙΣΤΕ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΑΣ:                                              .
- Ας βρούμε μαζί ποια λύση συμφέρει για να ρυθμίσετε τις οφειλές σας σύμφωνα με το ισχύον νομικό πλαίσιο.
- Κάντε χρήση του νόμου για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά για Στεγαστικό Δάνειο, για Καταναλωτικό Δάνειο & Πιστωτικές κάρτες.
- Ρυθμίστε τα χρέη σας, πληρώστε μόνο τη δόση που μπορείτε. Σώστε το σπίτι σας και ανακτήστε την αξιοπρέπεια σας ΜΗΝ υποκύπτετε στην ψυχολογική βία και πίεση των Τραπεζών και εισπρακτικών εταιριών.
- Είναι κρίμα να υπάρχει διέξοδος και τρόπος να βοηθήθείτε....και εσείς να μένετε αδρανείς.
- Ακόμα και αν κάνατε ρύθμιση με την Τράπεζα και εξακολουθείτε να μην μπορείτε να πληρώσετε μπορείτε να υπαχθείτε στο νόμο 3869/2010.
Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας και κλείστε ραντεβου:

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΙΩΑΝΝΑΣ Ν. ΚΟΥΛΟΥΒΡΑΚΗΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΓ. ΤΖΩΡΤΖΑΚΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ
Διευ/ση:Στράβωνος 5-7 ,  Λαύριο Αττικής ΤΚ 19500
Τηλ επικοινωνίας:2292027360  Φαξ:2292025250

Ετικέτες